0 produse

Termeni & Conditii

- Informatiile publicate pe SITE sunt informatii de interes general despre SuperFashion.ro, produsele comercializate de acesta, ale partenerilor sai cat si alte informatii considerate de SuperFashion.ro ca fiind de de interes pentru UTILIZATORI.
- SuperFashion.ro este detinatorul tuturor drepturilor de proprietate intelectuala asupra SITE-ului, respectiv asupra designului si continurului acestuia precum si asupra tuturor Marcilor inregistrate in numele si publicate pe SITE.
- UTILIZATORUL are obligatia de a respecta toate drepturile de proprietate intelectuala ale SuperFashion.ro, prevazute de legislatia in vigoare.
- UTILIZATORUL se obliga sa acceseze si sa utilizeze SITE-ul in scopuri si prin mijloace care sa nu constituie o utilizare abuziva.
- SuperFashion.ro nu este si nu poate fi facut responsabil pentru prejudiciile create de erorile, neacuratetea sau neactualizarea informatiilor publicate sau mentinute pe SITE, care nu se datoreaza culpei sale.
- Caracteristicile produselor prezentate pe SITE sunt preluate / puse la dispozitie de producatori si/ furnizori si SuperFashion.ro nu isi asuma raspunderea pentru corectitudinea acestor informatii.
-  Preturile produselor de pe acest SITE sunt informative si pot suferi modificari neanuntate. Promotiile prezentate pe SITE sunt valabile in perioada de timp mentionata / in cazul in care nu se mentioneaza o perioada de timp, acestea sunt valabile in limitele stocurilor disponibile. Toate produsele prezentate pe acest SITE sunt disponibile in limita stocului fizic disponibil.
- Ne straduim sa redam cat mai exact culoarea produselor afisate pe site, insa culoarea pe care o vedeti dumneavostra depinde de monitorul utilizat si de setarile acestuia. Nu suntem responsabili pentru posibilele diferente de culoare intre cea afisata pe monitorul dvs si cea a produsului. Lista culorilor dupa care ne ghidam o puteti gasi aici >> http://ro.wikipedia.org/wiki/Listă_de_culori
- Depunem toate eforturile pentru a aproxima cat mai bine masurile insa pot aparea diferente datorita particularitatilor fiecarui articol. Masurile sunt afisate conform standardelor internationale.
- UTILIZATORUL siteului înainte de a plasa o comandă trebuie sa fie de acord cu politica noastra de returnare.

- Toate produsele de pe siteul nostru beneficiaza de o garantie de 30 de zile din momentul in care produsul a fost receptionat de client.
- De asemenea, imaginile sunt prezentate pe SITE cu titlu de exemplu, iar produsele livrate, pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului fara notificare prealabila de catre producatori.
- Imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare. Pot aparea mici diferente intre culorile de pe site (in functie de monitor, contrast, luminozitate, etc.) si culorile din realitate ale produselor. Deasemenea, nu ne asumam responsabilitatea pentru eventualele erori ortografice.
- SuperFashion.ro isi rezerva dreptul sa completeze si sa modifice orice informatie de pe SITE.
- Orice problema cauzata de produsele si / serviciile prezentate pe SITE se va solutiona pe cale amiabila in termen de 15 zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre UTILIZATOR.
- SuperFashion.ro nu raspunde de nicio pierdere, costuri, procese, pretentii, cheltuieli sau alte raspunderi, in cazul in care acestea sunt cauzate direct de nerespectarea Termenilor si conditiilor.
- SuperFashion.ro nu raspunde pentru prejudiciile create ca urmare a nefunctionarii Site-ului precum si pentru cele rezultand din imposibilitatea accesare anumitor link-uri publicate pe Site.

- Vanzarile promotionale din acest site se fac conform O.G. nr. 99/2000 si sunt valabile in limita stocului disponibil, in perioada 01 decembrie 2018 - 05 noiembrie 2019.

- Comenzile a caror valoare nu depașește 44 ron, pot fi procesate numai telefonic, pretul transportului in acest caz este de 30 lei (cheltuielile de procesare, ambalare, manipulare, consumabilele, precum si adaosul minim practicat ne duc in zona de neprofitabilitate pentru comenzile sub 44 lei).
 - Utilizarea Browserului Internet. SuperFashion.ro garanteaza utilizarea optima a Site-ului prin utilizarea minim a Internet Explorer 6.
 - Siteul superfashion.ro este administrat de S.C. Corexim Company S.R.L. Nr. de ordine RC: J40/4068/1997, CUI: RO9482299

 

Termeni legali

 

Lege nr. 363/2007: privind combaterea practicilor incorecte ale comerciantilor in relatia cu consumatorii si armonizarea reglementarilor cu legislatia europeana privind protectia consumatorilor


 

Lege nr. 449/2003 privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora


 

Ordonanta nr. 21/1992: privind protectia consumatorilor


 

Ordonanta nr. 34/2014: privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta

Produse noi

 • Pantofi Sport ''ABC Fashion'' [S14C7]

  Pantofi Sport ''ABC Fashion'' [S14C7]

  -50%
  Pret: 35,00 lei
  Pret de lista: 70,00 lei
  informație reduceri
  Informație reduceri
  Pret: 35,00 lei
  Pret de lista: 70,00 lei
  Reducere: 35,00 lei (50.00%)
 • Ghete Sport "Constant Fashion" [S12C4]

  Ghete Sport "Constant Fashion" [S12C4]

  -50%
  Pret: 23,00 lei
  Pret de lista: 46,00 lei
  informație reduceri
  Informație reduceri
  Pret: 23,00 lei
  Pret de lista: 46,00 lei
  Reducere: 23,00 lei (50.00%)
 • Ghete Sport "Constant Fashion" [S10C7]

  Ghete Sport "Constant Fashion" [S10C7]

  -50%
  Pret: 23,00 lei
  Pret de lista: 46,00 lei
  informație reduceri
  Informație reduceri
  Pret: 23,00 lei
  Pret de lista: 46,00 lei
  Reducere: 23,00 lei (50.00%)
 • Ghete Sport "Constant Fashion" [S15B4]

  Ghete Sport "Constant Fashion" [S15B4]

  -50%
  Pret: 23,00 lei
  Pret de lista: 46,00 lei
  informație reduceri
  Informație reduceri
  Pret: 23,00 lei
  Pret de lista: 46,00 lei
  Reducere: 23,00 lei (50.00%)

Cele mai vandute