Incaltaminte online, Incaltaminte barbati, Incaltaminte dama
Filtre

Categorii dropdown

Filtre

PRODUSE

Politica de Confidențialitate

SuperFashion.ro se angajează să nu transmită datele personale ale utilizatorilor site-ului către terți și să le folosească numai în scopul stabilirii contactului cu clientii săi, precum și în scopul informării acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia.

 

SuperFashion.ro va reține datele personale și le va folosi în scopul informării utilizatorilor privind situatia contului de pe SuperFashion.ro, privind evoluția și starea comenzilor, precum și în evaluarea produselor și serviciilor oferite. SuperFashion.ro poate notifica utilizatorii privind ofertele curente prin newsletterul saptamanal, si poate trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.

 

SuperFashion.ro  nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul SuperFashion.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.

 

SuperFashion.ro este inscris sub numarul 26133 in registrul de evidenta al AUTORITATII NATIONALE DE SUPRAVEGHERE A PRELUCRARII DATELOR CU CARACTER PERSONAL din Romania.

 

Pentru informare, suport, sesizari si reclamatii , ne puteti contacta la adresa comenzi@superfashion.ro.

Scroll To Top